Haberler
 
BLOCK KİLİT HAKKINDA


   Müşteri odaklı çalışan firmamızda; kalite, maliyet ve zamanında teslimat ana prensipleri oluşturmaktadır.

   Hammadde girişinden mamul çıkışına kadar her adımda uygulanan kontrol sistemleri ile mamul kalitesi güvence altına alınmaktadır.

   Modern teknolojiyi takip eden Makina parkı ve eğitimli personeli ile çalışmalarını sürdüren firmamız için, önemli olan müşteri memnuniyeti göstergelerini titizlikle takip edip değerlendirilmektedir.

   Kalıp ve mamullerin ölçümlerini ve testlerini tam teşekküllü Laboratuvarımızda eğitimli personeller tarafından gerçekleştirerek hatalı ürün üretilmesini engellemekte ve olası bir müşteri memnuniyetsizliğinin önüne geçmeyi hedeflemekteyiz.

   Geniş Kapsamlı, CNC Tezgahlarla donatılmış kalıphanemiz sayesinde her türlü kilit parçasının kalıbını bünyemizde çok kısa bir sürede en ekonomik şekilde projelendirerek imalatını gerçekleştirebilmekteyiz.

   AR-GE Bölümümüzde çalışan Mühendis kadromuzla hem gelecekte üretilecek ürünlerin tasarımları yapılmakta, hem de halihazırda üretilen ürünlerin kalite ve güvenliğini arttıracak iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.

   Her türlü makine ve teçhizat yatırımını kendi öz sermayesi ile gerçekleştiren firmamız sürekli olarak yatırımlarına devam ederken, bir yandan da İnsan ve Kalite için de hiçbir yatırımdan kaçınmamaktadır.

   Tüm bu çalışmalarımız neticesinde tek hedefimiz; “Firmamızı sektörünün lider firmaları arasında tutarken, markamızdan bir dünya markası yaratmaktır.”

Vizyonumuz
   Block markasını ulusal bir marka haline getirmek.

Misyonumuz
   Block Kilit firmasını kaliteden taviz vermeden, sürekli büyütmek, sürekliliğini sağlamak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak.

Stratejiler
Müşteri ile hızlı iletişim,
En Kısa sürede Üretim,
Zamanında Sevkiyat,
Maksimum Kalite,
Minimum Fiyat,
Geniş ürün Yelpazesi,
Müşteriye Özel Tasarım,
Sorunsuz ve hızlı Teknik Destek,
Eğitim seviyesi yüksek istihdam,
Kalite seviyesi yüksek yan sanayi,
Müşteri Geri Besleme Sistemi,
Teknik Spesifikasyon ve Standartlar.

Web     : www.blockkilit.com

E- Mail : info@blockkilit.com

 
 
 
KVKK :    Çerez Aydınlatma Metni Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası Müşteri Aydınlatma Metni Veri Sahibi Başvuru Formu