Haberler
 
KALİTE BELGELERİ

  Er-Ay Dinamo “Önce Kalite” prensibi ile yola çıkmış ve konusunda eğitimli uzman kadrosu ile dünya standartlarına uygun üretim yapmayı ilke edinmiş bir kuruluştur.

  Bu doğrultuda müşterilerimizin gereksinimlerini, bizden ve ürünümüzden beklentilerini belirleyerek, bunları yerine getirebilmek için en ekonomik şekilde, en kısa sürede hatasız ürün sunmak ve kalitemizi sürekli iyileştirmek için ileri teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmaktayız. Gelişmek ve mevcut durumu sürekli iyileştirmek için eğitimli, dinamik ve araştırma yönü kuvvetli personel ile çalışmalarımıza yön vermekteyiz.

  Çevremizi ve doğayı koruma konusunda kanuni yükümlülüklere uyarak çalıştığımız sürece politikamıza sadık kalmayı hedeflemekteyiz.

  Her türlü makine ve teçhizat yatırımını kendi öz sermayesi ile gerçekleştiren firmamız sürekli olarak yatırımlarına devam ederken, bir yandan da İnsan ve Kalite için de hiçbir yatırımdan kaçınmamaktadır.

 
 
 
KVKK :    Çerez Aydınlatma Metni Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası Müşteri Aydınlatma Metni Veri Sahibi Başvuru Formu